Djelatnosti

Zastupnički program

Zastupnički program predstavlja glavnu granu djelatnosti i poslovanja tvrtke OMIKO već preko 25 godina. Zastupnički program se godinama mijenjao i nadopunjavao u cilju da se klijentima ponudi što širi spektar mjerne opreme. Izuzetno smo ponosni što smo širinom i kvalitetom proizvodnog programa postali vodeća tvrtka u Republici Hrvatskoj na području industrijske mjerne opreme. Gotovo da nema industrije u Hrvatskoj s kojom nemamo suradnju.

Inženjering

Inženjering smo gradili polako kako bi zadovoljili sve želje naših klijenata. Osnivanjem inženjeringa naši klijenti su dobili partnera koji ne samo da im može ponuditi opremu nego im može ponuditi kompletna rješenja.

Projektiranjem idejnih i izvedbenih projekata klijentu dajemo podršku kroz najsloženije faze investicijskih projekta. Znanje smo dugi niz godina gradili u najsloženijim procesnim industrijama poput farmaceutske API proizvodnje i naftne industrije.

Osim toga opremom kojom raspolažemo radimo i djelatnosti uslužnih mjerenja te time upotpunjujemo analizu postojećih postrojenja i omogućujemo klijentu da uvijek odabere najoptimalnije i najučinkovitije rješenje.

Servis

Da bi održavali isporučenu opremu i omogućili klijentu da ne brine o zastoju u proizvodnom procesu u tvrtki imamo servis s najmodernijom servisnom opremom. Naši visokoobrazovani zaposlenici odlaze na edukacije kod najboljih svjetskih stručnjaka barem jednom godišnje. Tako su uvijek u korak s najmodernijim svjetskim tehnologijama koje nudimo.

Kada to proizvodni proces zahtjeva servise radimo i u proizvodnim pogonima klijenata.

Isto tako smo u mogućnosti odraditi kalibraciju i verifikaciju svih uređaja koje isporučujemo u suradnji s tvrtkama koje zastupamo.